Discuss the various methods you use in music production, from compressor settings to equipment type.
User avatar
By saltmcgault Fri Feb 08, 2019 2:24 am
Image
User avatar
By saltmcgault Wed Feb 13, 2019 2:57 pm
I figured out the root of the issue. I switched the input settings on my focusrite I/o to 8 channel analog. It worked fine afterwards. :WTF:
By CharlesRandolph Wed Feb 13, 2019 7:29 pm
saltmcgault wrote:I figured out the root of the issue. I switched the input settings on my focusrite I/o to 8 channel analog. It worked fine afterwards. :WTF:


:lol: :lol:
User avatar
By Lampdog Wed Feb 13, 2019 10:52 pm
Oh so it was an audio interface hardware polyphony channel user induced thingamajig error?
I made that up.
By CharlesRandolph Wed Feb 13, 2019 11:44 pm
Lampdog wrote:Oh so it was an audio interface hardware polyphony channel user induced thingamajig error?
I made that up.


Sounds like a stereo phasing issue!
User avatar
By saltmcgault Thu Feb 14, 2019 6:32 am
Lampdog wrote:Oh so it was an audio interface hardware polyphony channel user induced thingamajig error?
I made that up.


:lol: This interface has all kinds of set up options. :shock: When i started setting up the assigned mix outs on the 2500 it seemed to be working great until i hit the 7th and 8th track. I started diddeling around with the options on the interface and selected 8 channel analog for the input and it worked fine. I was working on a beat battle entry and not the project that gave me problems though. I'm gonna go back to that one this weekend and finish it. I will say multi-tracking is a gift from god! lol i hated recording every single track separately and then trying to line them up perfectly. Thanks for help though. It's appreciated.