Technical questions for the MPC2000xl and the MPC2000
By poundaproblem Thu Nov 20, 2008 10:17 pm
Jesteś żałosny. Ja mogę powiedzieć Ci zdenerwowany. Grzywny. Małe dziewczynki jak się zachowywać jak zwykle, że wokół mnie. Nadal rozmawia wszystkich chcesz. Jesteś wciąż tchórz i za każdym razem, gdy masz odpowiedzieć na mnie udowodnić, że jestem kontrolujących swoje emocje.
By BYRONLONG Thu Nov 20, 2008 10:47 pm
poundaproblem wrote:Jesteś żałosny. Ja mogę powiedzieć Ci zdenerwowany. Grzywny. Małe dziewczynki jak się zachowywać jak zwykle, że wokół mnie. Nadal rozmawia wszystkich chcesz. Jesteś wciąż tchórz i za każdym razem, gdy masz odpowiedzieć na mnie udowodnić, że jestem kontrolujących swoje emocje.

twoja matka się boi mojej strony! kurwa, że słodki
By BYRONLONG Thu Nov 20, 2008 10:57 pm
BYRONLONG wrote:
poundaproblem wrote:Jesteś żałosny. Ja mogę powiedzieć Ci zdenerwowany. Grzywny. Małe dziewczynki jak się zachowywać jak zwykle, że wokół mnie. Nadal rozmawia wszystkich chcesz. Jesteś wciąż tchórz i za każdym razem, gdy masz odpowiedzieć na mnie udowodnić, że jestem kontrolujących swoje emocje.

members if you knew what i am saying i am completely getting this dude fired up lol ill killing this dork
By poundaproblem Fri Nov 21, 2008 1:56 pm
BYRONLONG wrote:
BYRONLONG wrote:

members if you knew what i am saying i am completely getting this dude fired up lol ill killing this dork

by using mama jokes? :roll: your beyond lame....Plus your a fag for messing with people and hiding behind another language. Ha ha what a homo.
By os`kar Fri Nov 21, 2008 5:08 pm
BYRONLONG wrote:
JUKE 179r wrote:
BYRONLONG wrote:stronzo te aggiungere alla lista

Yeah! What he said....

ty kurwa ze mną? chcesz być inteligentne? Może chcesz dołączyć do listy zbyt

idiota z ciebie. skasuj konto moze co? bedzie lepiej
By _Stilo_ Sat Nov 22, 2008 10:53 am
BYRONLONG wrote:
_Stilo_ wrote:Why does this s**t go on for 3 pages without being locked?!

Da der Genüsse SEEKERS LIKE YOU!! TRUE UNTERSTÜTZER! GET YOUR ASS Hündin von hier! bringen Sie Ihre Großmutter, so kann ich Schlampe ihre Fotze-Leistungs-Verhältni

lol.
By JUKE 179r Sat Nov 22, 2008 1:01 pm
We just started an International incident. :shock: